Többszázezres EU-párti menet indul kora délután Londonban, sokan már útra keltek

Többszázezer résztvevőre számítanak azon a békés tüntetésen, amit a második Brexit-ügyi népszavazásért kampányolók szerveztek Londonba. A “Together for the Final Say” vagyis “Együtt az utolsó szóért” névre keresztelt eseményre a vonatok és személyautók mellett a szervezők által bérelt 170 buszt szállítja az uniópárti briteket az ország minden részéből. 

Sokan már útrakeltek

Így a Twitteren is egyre szaporodnak a tüntetésre igyekvők posztjai.

Ezek a gigaséták az igen komoly témájuk ellenére hagyományosan a legviccesebb traszparensekről és jelmezekről híresek, az eseményekről természetesen beszámolunk.Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.