Többszázezres EU-párti menet indul kora délután Londonban, sokan már útra keltek

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Többszázezer résztvevőre számítanak azon a békés tüntetésen, amit a második Brexit-ügyi népszavazásért kampányolók szerveztek Londonba. A “Together for the Final Say” vagyis “Együtt az utolsó szóért” névre keresztelt eseményre a vonatok és személyautók mellett a szervezők által bérelt 170 buszt szállítja az uniópárti briteket az ország minden részéből. 

Sokan már útrakeltek

Így a Twitteren is egyre szaporodnak a tüntetésre igyekvők posztjai.

Ezek a gigaséták az igen komoly témájuk ellenére hagyományosan a legviccesebb traszparensekről és jelmezekről híresek, az eseményekről természetesen beszámolunk.Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.