Többszázezres EU-párti menet indul kora délután Londonban, sokan már útra keltek

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Többszázezer résztvevőre számítanak azon a békés tüntetésen, amit a második Brexit-ügyi népszavazásért kampányolók szerveztek Londonba. A “Together for the Final Say” vagyis “Együtt az utolsó szóért” névre keresztelt eseményre a vonatok és személyautók mellett a szervezők által bérelt 170 buszt szállítja az uniópárti briteket az ország minden részéből. 

Sokan már útrakeltek

Így a Twitteren is egyre szaporodnak a tüntetésre igyekvők posztjai.

Ezek a gigaséták az igen komoly témájuk ellenére hagyományosan a legviccesebb traszparensekről és jelmezekről híresek, az eseményekről természetesen beszámolunk.Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.