Újra együtt a színpadon Curtis és Majka

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

„A dolgok változnak....
Néha az emberek el kell távolodjanak egymástól ahhoz, hogy aztán újra közelkerülhessenek. Reméljük, hogy ez a másfél év elég volt arra, hogy mindenki megtudja az életben mi a fontos, és mi a dolga. Hisszük azt,hogy nekünk együtt van az életben dolgunk!!!” - írta ki Majka, azaz Majoros Péter Facebook-oldalára a páros csütörtökön.

A posztból ezután kiderül, hogy újra színpadra lép Széki Attilával, azaz Curtisszel, akivel 2018 augusztusában szakított: egy koncerten jelentette be, hogy befejezi az együttműködést a kábítószerproblémákkal küszködő társával.

Curtis eleinte tiltakozott, mindennek - leginkább árulónak - mondta el Majkát, megpróbált külön koncertezni, ám ez sem járt sikerrel. Aztán pár héttel később elnézést kért, és bejelentette, elvonóra vonul.

Az ügy a rajongókat is megviselte, főleg az a néhány hét, amíg nem bizonyosodott be, azaz Curtis nem közölte őszintén, hogy valóban bajok vannak az egészségével.

A mai posztban arról is értekeznek, mivel nem akarják hogy úgy tűnjön, hogy az egész, a bulvármédiában csúcsosodó történetet csak a rajongók lehúzására találták ki, Curtis visszatérésére nem szerveztek külön bulikat, a már előre leszervezett turnéba fog beszállni.

„... úgy döntöttünk, hogy nem egy “újraegyütt” eseményt hozunk létre(amiből biztos nagyon jól profitálnánk), hanem a már meglévő,és gyakorlatilag már eladott koncertekre állunk össze megint. Majka és A 100 Tagú Cigányzenekar őszi turnéján Atika már újra velünk lesz, és természetesen ez jövőre is így marad.
Tsok mindenkinek! ♥️
Majka és Curtis”

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.