Újra együtt a színpadon Curtis és Majka

ZENE
2019 október 24., 16:52
comments 282

„A dolgok változnak....
Néha az emberek el kell távolodjanak egymástól ahhoz, hogy aztán újra közelkerülhessenek. Reméljük, hogy ez a másfél év elég volt arra, hogy mindenki megtudja az életben mi a fontos, és mi a dolga. Hisszük azt,hogy nekünk együtt van az életben dolgunk!!!” - írta ki Majka, azaz Majoros Péter Facebook-oldalára a páros csütörtökön.

A posztból ezután kiderül, hogy újra színpadra lép Széki Attilával, azaz Curtisszel, akivel 2018 augusztusában szakított: egy koncerten jelentette be, hogy befejezi az együttműködést a kábítószerproblémákkal küszködő társával.

Curtis eleinte tiltakozott, mindennek - leginkább árulónak - mondta el Majkát, megpróbált külön koncertezni, ám ez sem járt sikerrel. Aztán pár héttel később elnézést kért, és bejelentette, elvonóra vonul.

Az ügy a rajongókat is megviselte, főleg az a néhány hét, amíg nem bizonyosodott be, azaz Curtis nem közölte őszintén, hogy valóban bajok vannak az egészségével.

A mai posztban arról is értekeznek, mivel nem akarják hogy úgy tűnjön, hogy az egész, a bulvármédiában csúcsosodó történetet csak a rajongók lehúzására találták ki, Curtis visszatérésére nem szerveztek külön bulikat, a már előre leszervezett turnéba fog beszállni.

„... úgy döntöttünk, hogy nem egy “újraegyütt” eseményt hozunk létre(amiből biztos nagyon jól profitálnánk), hanem a már meglévő,és gyakorlatilag már eladott koncertekre állunk össze megint. Majka és A 100 Tagú Cigányzenekar őszi turnéján Atika már újra velünk lesz, és természetesen ez jövőre is így marad.
Tsok mindenkinek! ♥️
Majka és Curtis”

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt