Curtis beismerte, hogy szenvedélybeteg és elvonóra megy

Széki Attila, azaz Curtis rehabilitációs intézetbe vonul, januári fellépéseit lemondta. Az újpesti rapper Instagramján közölte a hírt:

Kedves ismerősök és rajongók!
Sajnos idő kellett ahhoz ,hogy belássam a betegségem... Bocsánatot kérek mindenkitől mindenért !!! Ezen a héten befekszem egy rehabilitációs központba ,hogy újra az igazi Curtist kapjátok (a januári fellépéseket ,holnap lemondom).
UI: Szeretlek Petike és mindenben igazad volt❤️

Az, hogy az előadóművésznek komoly problémái vannak a stimuláló szerekkel (a gyanú szerint főként a kokainnal), sokáig suttogó propagandaként terjedt a közbeszédben, aztán partnere, Majka nyár végén borította a bilit.

Egy koncerten bejelentette, nem dolgozik többet a kábítószerproblémákkal küzdő Curtissal. Curtis hamar reagált, és kikérte magának, hogy problémái lennének, Majkát pedig azzal vádolta, hogy elárulta őt.

Most azonban, úgy tűnik, megbékélt Majoros Péterrel, akinek végül igazat adott.

Curtis gyógyulásáért az Alma együttes is szorított, videóüzenetben kívántak jobbulást a rappernek. (via Blikk)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.