Curtis beismerte, hogy szenvedélybeteg és elvonóra megy

Tbg
zene
2019 január 07., 09:12
comments 143

Széki Attila, azaz Curtis rehabilitációs intézetbe vonul, januári fellépéseit lemondta. Az újpesti rapper Instagramján közölte a hírt:

link Forrás

Kedves ismerősök és rajongók!
Sajnos idő kellett ahhoz ,hogy belássam a betegségem... Bocsánatot kérek mindenkitől mindenért !!! Ezen a héten befekszem egy rehabilitációs központba ,hogy újra az igazi Curtist kapjátok (a januári fellépéseket ,holnap lemondom).
UI: Szeretlek Petike és mindenben igazad volt❤️

Az, hogy az előadóművésznek komoly problémái vannak a stimuláló szerekkel (a gyanú szerint főként a kokainnal), sokáig suttogó propagandaként terjedt a közbeszédben, aztán partnere, Majka nyár végén borította a bilit.

Egy koncerten bejelentette, nem dolgozik többet a kábítószerproblémákkal küzdő Curtissal. Curtis hamar reagált, és kikérte magának, hogy problémái lennének, Majkát pedig azzal vádolta, hogy elárulta őt.

Most azonban, úgy tűnik, megbékélt Majoros Péterrel, akinek végül igazat adott.

Curtis gyógyulásáért az Alma együttes is szorított, videóüzenetben kívántak jobbulást a rappernek. (via Blikk)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.