Curtis beismerte, hogy szenvedélybeteg és elvonóra megy

Széki Attila, azaz Curtis rehabilitációs intézetbe vonul, januári fellépéseit lemondta. Az újpesti rapper Instagramján közölte a hírt:

Kedves ismerősök és rajongók!
Sajnos idő kellett ahhoz ,hogy belássam a betegségem... Bocsánatot kérek mindenkitől mindenért !!! Ezen a héten befekszem egy rehabilitációs központba ,hogy újra az igazi Curtist kapjátok (a januári fellépéseket ,holnap lemondom).
UI: Szeretlek Petike és mindenben igazad volt❤️

Az, hogy az előadóművésznek komoly problémái vannak a stimuláló szerekkel (a gyanú szerint főként a kokainnal), sokáig suttogó propagandaként terjedt a közbeszédben, aztán partnere, Majka nyár végén borította a bilit.

Egy koncerten bejelentette, nem dolgozik többet a kábítószerproblémákkal küzdő Curtissal. Curtis hamar reagált, és kikérte magának, hogy problémái lennének, Majkát pedig azzal vádolta, hogy elárulta őt.

Most azonban, úgy tűnik, megbékélt Majoros Péterrel, akinek végül igazat adott.

Curtis gyógyulásáért az Alma együttes is szorított, videóüzenetben kívántak jobbulást a rappernek. (via Blikk)

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.