Megszületett az eddigi legviccesebb Tibi atya-mém

vicc
2019 október 25., 11:36
comments 204

Nagy formában van az ivós pap: egy nappal azután, hogy összecsapott a magyar állami olajvállalattal, Tibor atya elkészítette az eddigi legviccesebb mémjét.

link Forrás

„Permanens migránsozás VS. mindenért (is) Orbán a hibás. Dicsértessék!”

– gondolkodtatja el a viccoldal a követőket az ellenzék egyik legnagyobb kritikusának, a fideszes média egyik visszatérő szakértőjének, Schiffer Andrásnak a képével.

Az oldal készítői 4 éve a 444-nek azt mondták: „Tibi atyának két része van: 95 százalék véres proliság és 5 százalék intelligencia”, de szerintük az a bizonyos 5 százalék nagyon fontos, mert ettől lesz az egész „görbe tükör”.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.