Lázár János virágot vitt Horthy sírjára

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Lázár János feltöltött egy videót a Facebookra, arról, hogy elmegy Kenderesre, ahol virágot tesz Horthy Miklós sírjára.

Az exminiszter szerint 100 évvel ezelőtt „Horthy bajtársaival és szövetségeseivel megmentette Magyarországot”. Horthy Miklós egyébként éppen 100 éve vonult be a fehérterrorral kapcsolatba hozható, Nemzeti Hadsereg nevű formáció élén (természetesen, csak miután a román hadsereg már kifosztotta a várost és kivonult) Budapestre, amit ő „vörös rongyokba öltözött” városnak nevezett, utalva a tanácsköztársaságra.

„Hős katona volt, igaz magyar hazafi, akire főhajtással kell emlékeznünk” - mondta Lázár a videón.

Lázár mellett a Fidesz nagy gondolkodója, Boldog István is megemlékezett Horthy bevonulásáról, ő köszönetet mondott a kormányzónak, a Mi Hazánk pedig fáklyás felvonulást tartott Budapesten. (Index)

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 3,8 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.