Menesztette Kim Rasmussent a Magyar Kézilabda Szövetség elnöksége

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

A Magyar Kézilabda Szövetség (MKSZ) elnöksége a mai ülésén döntött a női kézilabda-válogatott kapitányi posztjáról, és úgy döntöttek, megválnak a 2016-ban kinevezett Kim Rasmussen szövetségi kapitánytól – írja az Index.

Kim Rasmussen, a magyar válogatott szövetségi kapitánya a nőõi kézilabda-világbajnokság nyolcaddöntőjében játszott Magyarország-Franciaország mérkőzésen Lipcsében 2017. december 10-én.Fotó: Filip Singer / MTI / MTVA

A BL-győztes dán szakember csapata a világbajnokságon csak a 14. lett, ez történelmi bukás volt, a doppingbotrány miatt tartalékos Románia úgy nyert, hogy az egész meccsen csak az utolsó másodpercekben tudta megszerezni a vezetést.

Kim Rasmussen a meccs után a személye elleni támadásról beszélt (viselkedésével nehéz helyzetbe hozta a csapatát), a nemzetközi szövetség (IHF) felfüggesztette. Annak az etikai bizottsága még nem ült össze, de az MKSZ elnöksége nem várta meg az IHF döntését, Pálinger Katalin szakágvezető délután közölte vele, nem folytathatja. (Index)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó