Simonka nem ért rá Orbánnal egyeztetni, mert éppen a bíróságon volt vádlottként

POLITIKA
2020 január 17., 19:42
comments 58

Múlt vasárnap jelentette be a Fidesz, hogy Orbán Viktor magához rendelte a párt választókerületi elnökeit. El is kezdődött a Várba járás, a pártelnök ugyanis a Miniszterelnökségen fogadta pártja helytartóit. Aki megfordult a miniszterelnöki dolgozóban, gyorsan ki is posztolta a sablonfotókat: választókerületi elnök Orbánnal kezet fog a zászlónál, választókerületi elnök ásványvizek társaságában egyeztet a színes táblázattal készülő Orbánnal.

Nem mindenki kerül még sorra, de Békés megye már igen. Itt négy választókerületi elnök van.

Békés megye, 1. válaszókerület. Vk-elnök: Herczeg Tamás.

photo_camera Fotó: Herczeg Tamás/Facebook

Békés megye, 2. választókerület. Vk-elnök: Dankó Béla.

photo_camera Fotó: Dankó Béla/Facebook

Békés megye 3. választókerület. Vk-elnök: Kovács József.

Kovács József és Orbán Viktor
photo_camera Fotó: Kovács József/Facebook

Békés megye 4. választókerület. Vk-elnök: Simonka György. 

Simonka György a bíróságon 2020 elején

Simonka a Karmelita kolostor helyett a bíróságon volt, mert bűnszervezetben elkövetett költségvetési csalással gyanúsítják, és az ügyészség nyolc és fél év fegyházbüntetést és 850 millió forintos vagyonelkobzást kért rá. 

Ma arról posztolt, hogy „Néhány szabadnap után újra munkában! Munkára jelentkezem, mint ahogyan idáig, továbbra is állok rendelkezésére mindazoknak, akik számára segítséget nyújthatok.”

És tényleg, már egyeztetett is, igaz nem a Karmelitában:

link Forrás

Eközben a Miniszterelnökségen, mintha a karton Puhl Sándor fogadná a vk-elnököket:

photo_camera Fotó: Botos Tamás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.