Néhány budapesti utas még nem igazán érti ezt a társadalmi távolságtartás nevű dolgot

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Vitézy Dávid, a Budapest Fejlesztési Központ vezetője a hétvégén közölte, hogy hétfőtől lezárják az első ajtó környezetét a budapesti tömegközlekedési eszközökön, hogy így védjék a sofőröket a koronavírus-járvány idején.

Elég egyértelmű jelzésekkel különítették el az elülső részt, ennek ellenére több fotó tanúsága szerint is néhány utas – egyébként főleg a koronavírus-járvány által veszélyeztetettebb korosztályból – még nem igazán érti ezt a társadalmi távolságtartás nevű dolgot, vagy csak nem foglalkozik vele, ugyanis gond nélkül beültek az első ülésre.

A BKK egyébként a héten átállt nyári menetrendre.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó