Néhány budapesti utas még nem igazán érti ezt a társadalmi távolságtartás nevű dolgot

Reggel 4 hírlevél
Amit 2021-ben tudni kell, minden reggel.

Vitézy Dávid, a Budapest Fejlesztési Központ vezetője a hétvégén közölte, hogy hétfőtől lezárják az első ajtó környezetét a budapesti tömegközlekedési eszközökön, hogy így védjék a sofőröket a koronavírus-járvány idején.

Elég egyértelmű jelzésekkel különítették el az elülső részt, ennek ellenére több fotó tanúsága szerint is néhány utas – egyébként főleg a koronavírus-járvány által veszélyeztetettebb korosztályból – még nem igazán érti ezt a társadalmi távolságtartás nevű dolgot, vagy csak nem foglalkozik vele, ugyanis gond nélkül beültek az első ülésre.

A BKK egyébként a héten átállt nyári menetrendre.

2013-as indulásunk óta 2021 lesz a 444 történetének legfontosabb éve. Hamarosan teszünk egy nagy lépést arra, amerre a világ legjobb újságjai haladnak. A minden eddiginél színvonalasabb, tartalmasabb cikkek, videók, podcastok felé, egy olyan üzleti modellben, ami hosszú távon is garantálhatja a függetlenségünket, és ezért rátok, az olvasóinkra támaszkodik.

Csak veletek szövetségben tudunk túlélni és erősödni, ezért hoztuk létre a Kört azok számára, akik szívesen csatlakoznának a 444 közösségéhez, és támogatnák a munkánkat. A technikai fejlesztés zajlik, a feladat nem kicsi, minden erőnkkel azon vagyunk, hogy mihamarabb a végére érjünk. És közben olyan nagy dobásokra is van időnk, mint legújabb dokumentumfilmünk, A gyilkosok emlékműve.

Csatlakozz a 444 Körhöz, a független, minőségi sajtó támogatóinak közösségéhez!

Ha pedig már korábban csatlakoztál hozzánk, de úgy érzed, rászolgáltunk a további támogatásodra, itt tudsz segíteni.

Köszönjük!!444!!!

Kapcsolódó