A volt washingtoni nagykövet került a Mediaworks élére

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Dr. Szabó Lászlót nevezte ki a nemzetstratégiai jelentőségű Közép-Európai Sajtó és Média Alapítvány kuratóriuma a Mediaworks Hungary Zrt. vezérigazgatójává, valamint az igazgatóság elnökévé, olvasható a Magyar Nemzeten. A Ripostot, a Nemzeti Sportotot és a megyei lapok többségét kiadó vállalatot 2018 óta irányító Liszkay Gábor április elején jelentette be, hogy megszűnik megbízatása. 

Szabó László a gyógyszeriparból 2014-ben váltott, akkor a Külgazdasági és Külügyminisztérium államtitkárának és miniszterhelyettesének nevezték ki, majd 2017-ben megkapta a washingonti nagykövetség vezetését. 

A 2018-as országgyűlési választáson elmaradt az ellenzéki összefogás, a Fidesz pedig újra kétharmados többséget szerzett. Az ide vezető titkos tárgyalásokról, és a színfalak mögött zajló belső küzdelmekről szól a MAKRO legfrissebb száma. Magyari Péter, a 444 egyik legismertebb oknyomozó újságírója hónapok át készített háttérinterjúkat a hazai politikai élet legbefolyásosabb szereplőivel, és ezek alapján keresi a választ a magyar demokrácia alapkérdésre: “Leváltható-e még választásokon a kormány?”

Megveszem a Makrót
Kapcsolódó