Bayer Zsolt attól fél, hogy „kibaszott négerek mocskos bakancsát” kell a jövőben csókolgatni, különben kinyírnak

POLITIKA
2020 június 09., 16:20
photo_camera Fotó: Hír Tv/Youtube

Bayer Zsolt fideszes műsorvezető – aki ezelőtt is napi rendszerességgel írt arról, hogyan lőne agyon „ponyvaregényes kéztartással” olyan nem fehér embereket, akik kétes eredetű videókon nem viselkednek elég jól – most azt írta ki a blogjára, hogy:

„Ez lenne a jövő? Kibaszott négerek mocskos bakancsát kell csókolgatni, és önfeledten mosolyogni hozzá? Örülni? Mert másképp kinyírnak vagy összevernek? Akkor inkább irány Szibéria! Istenem... hát mivé lett ez a világ...”

link Forrás

Ehhez egy német facebookozó szombati posztját mellékelte, amint fehér emberek fekete férfiak bakancsát csókolgatják. Ennél többet nem írt arról, milyen videót osztott meg olvasóival.

Megkerestük a videó eredeti változatát: ezt a Black Hebrew Israelites nevű, fekete felsőbbrendűséget hirdető, szélsőséges, homofób és antiszemita gyűlöletcsoportnak minősített szervezet (annak is az ISUPK nevű szárnya) készítette, még tavaly, 10 hónappal a mostani zavargások előtt. Nem arról híresek, hogy komoly befolyásuk lenne az amerikai törvényhozásban, hanem leginkább arról, hogy utcasarkokon prédikálnak, és ha túl hangosak, rájuk hívják a rendőrséget.

Egy hete Bede Zsolt kedvenc oldalán „mocskos nigger banánzabáló fekete szarokról” írtak - Bayer a kormánypárti huligánként balhézó Bedének is nagy rajongója.