Szobanövényeknek adtak koncertet a barcelonai operában

Újranyitott a barcelonai operaház, azaz a Liceu a koronavírus miatt elrendelt lezárás után, és minden hely foglalt volt az első koncerten, azonban nem emberek, hanem szobanövények által. A projekt Eugenio Ampudia spanyol képzőművész ötlete, aki azt mondta, először csak az jutott eszébe, milyen jó lenne, ha az emberek újra meghódíthatnák a lezárt operaházat, akár úgy, mint a gyomnövények. Ebből fejlődött ki az ötlet.

A koncertet egyébként élőben közvetítették hétfőn, hogy mindenki megmutathassa otthon a saját növényeinek, hadd örüljenek azok is, hogy a bajtársaik bejutottal a barcelonai operaházba.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér