Lecserélt püspök, becsomagolt Nyugati, és a terv, ami állítólag megsemmisítené az Indexet

napindító
2020 június 26., 03:23

Iratkozz fel a 444 rendkívüli hírlevelére! Minden reggel elküldjük egy ilyen levélben, hogy mit érdemes tudni Magyarországról és a világról.

* indicates required

Mi is igazából ez az úgynevezett Gerényi-terv, ami állítólag megsemmisítené az Indexet? Az Index szétverésével vádolt tanácsadó a blogjában megírta, mit is javasolt igazából. Játékból végiggondoltam, hogy mit jelent, mennyire értelmes és mivel járna Gerényi Index-reformja médiapiaci szempontból.

Becsomagolták a Nyugatit. December elejéig tart a felújítás.

„Mr. Oroszország” a paksi bővítés után most Orbán német kapcsolatait egyengeti pár százmillióért. Az európai és orosz gazdasági elitben otthonosan mozgó Klaus Mangold évek óta segíti az Orbán-kormányt. A Direkt36 birtokába került szerződésekből az derült ki, hogy mostanában az a feladata, hogy segítsen elmélyíteni a német ipari kapcsolatokat.

Elfogadta Kósa Lajos sörtörvényét a törvényalkotási bizottság. Nem köthetnének kizárólagos szerződést a nagy gyártók a forgalmazókkal.

Egy bírósági ítélet elvette Székelyföldtől a Békás-szorost. Majdnem 10 éve pereskedett miatta Gyergyószentmiklós és a moldvai Almásmező.

A pápa lecserélte a molesztálások eltussolásával vádolt lengyel püspököt. A botrány miatt apostoli kormányzót nevezett ki a nyugat-lengyelországi, Kalisz központú egyházmegye élére.

Megint nem bírnak magukkal a kérészek a Tisza-tónál. Tudnak élni.

Fegyelmit indítottak a Mezőkövesd edzője ellen, amiért beszólt az MLSZ-nek. Kuttor Attila arra utalt, hogy helyettük a szövetség inkább a Felcsútot látná szívesen az Európa-ligában.