A veszprémi kézilabdacsapat is Mészáros 2rule-ját viseli mostantól

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Óriási európai bemutatkozása lesz a „hazai” sportszermárkának, Mészáros Lőrinc 2rule-jának. Ebben parádéznak majd a felcsúti focisták augusztusban az Európa-ligában, és ezt viselik majd a veszprémi kézilabdások is. Ahogy a klub írja: 

„Reméljük, hogy a 2Rule mezben végre elérjük a legnagyobb álmunkat, és megnyerjük a Bajnokok Ligája trófeát!”

A kommentelők nem szárnyaltak a boldogságtól a hír hallatán. 

A veszprémi kéziseket sokáig Simicska Lajos támogatta, de az Ismert Események után kirakták a díszpáholyból, és ezt a feladatot (is) átvette a Mészáros Lőrinc körüli üzleti kör. Mészáros szponzorként jelent meg, bizalmi embere bekerült a klubbal, az új tulajdonos pedig végül a felcsúti vállalkozó üzlettársának, Szíjj Lászlónak a Duna Aszfaltja lett. 

A 2rule alaposan rámozdult a piacra. A 12 csapatos NBI-ben a következő szezonban már legalább négy csapaton feszül Mészáros márkája (Puskás Akadémia, Zalaegerszeg, Diósgyőr és a most feljutó Budafok), de hátha feljebb tornázható ez a szám a következő hetekben. Ilyenkor taóból az utánpótlásnak is be lehet vásárolni a mezekből. 

Viszont valamiért Mészáros horvát csapata, az Eszék/Osijek ragaszkodik a Nike-hoz. 

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó