Rendszeresen beleszarnak a hódmezővásárhelyi meleg vizes medencébe, sokan aljas politikai támadást sejtenek mögötte

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

A Délmagyar arról írt, hogy valaki megint rendszeresen beleszarik a hódmezővásárhelyi meleg vizes medencébe, két héten belül öt-hatszor is le kellett engedni a vizet, és és emelt szintű vegyszeres tisztítást kellett végezni. A lap azt írja, „a prasnya vendég alkalmanként 200 ezer forint kárt okoz a fürdőnek”.

Márki-Zay Péter polgármester azt mondta, sokan aljas politikai támadást sejtenek a vízben végzett nagydolog mögött, és ha kiderül, ki követte el a „gonosztettet”, feljelentik és beperelik.

Két éve is hasonló problémák merültek fel a strandon, Márki-Zay azt mondta: akkor és most is sokan a városvezetés és a Fidesz közötti feszültségre vezették vissza, aljas politikai támadást sejtettek mögötte. 2018-ban még azt mondta egy tabáni lakossági fórumon, hogy nem feltétlenül kell politikai motivációt keresni a történtek mögött, most azt mondta, nem tudja, hogy politikai szándékból, vagy egyszerű elmebetegségből teszi-e ezt valaki.

Akkoriban az úszómesterek, a törzsvendégek és kamerák is figyelték a krema medencét, idővel meg is szűnt a probléma. Márki-Zay most azt mondta: „A dolgozók és a nyári munkában foglalkoztatott diákok is figyelik, mi történik a medencében. A vezetőség részéről felmerült az is, hogy a vandalizmus és korrupció elleni rendelet hatálya alatt adjunk jutalmat a nyomravezetőnek. Ha meglesz a szégyenteljes dolgot elkövető illető, feljelentjük és bepereljük.”

Korábban a szentesi fürdőben és a makói Hagymatikumban is előfordult, hogy gyerekek vagy öntudatukat vesztő vendégek beleszartak a vízbe, sőt volt, aki bosszúból szart bele az 50 méteres úszómedence, és bár tudták, ki volt az, nem tudták bizonyítani, így elszámoltatni sem az illetőt. (Délmagyar)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!