No TikTok, no kórházi ágy

hírlevél
2020 augusztus 07., 05:36

Iratkozz fel a 444 rendkívüli hírlevelére! Minden reggel elküldjük egy ilyen levélben, hogy mit érdemes tudni Magyarországról és a világról.

* indicates required

A testünk abból van, amit megeszünk, a tudatunk meg abból, amilyen információkhoz jutunk. Mi szeretnénk minél több embert minél jobb minőségű információval kiszolgálni, ehhez viszont pénzre van szükségünk.

Egy beteg és egy ápoló is elkapta a koronavírust a siófoki kórházban. Minden osztályon látogatási tilalmat rendeltek el.

15 ezerrel kevesebb kórházi ágyon ápolnak betegeket, mint a járvány előtt. Júniusban elkezdték feltölteni a járvány miatt kiürített ágyakat, de még mindig messze vagyunk a korábban megszokott szinttől.

Emberölés miatt nyomoznak a Sátoraljaújhelyen meghalt rab ügyében. A hivatalos közlemény szerint a férfi „intézkedés során rosszul lett”.

Trump megtiltotta a TikTokhoz köthető tranzakciókat. A rendelet csak 45 nap múlva lép életbe, szóval addig még eladhatják a Microsoftnak.

New York főügyésze keresetet nyújtott be az amerikai fegyverszövetség feloszlatására. Letitia James azzal vádolja az NRA elnökét és csúcsvezetőit, hogy több millió dollárt loptak el a szervezettől.

Egy német férfi meztelenül kergette a vaddisznót, ami ellopta a laptopját. A jól dokumentált eset a Berlin melletti Teufelssee-nél történt.

Kormányellenes tüntetések kezdődtek Bejrútban a robbanás miatt. A katasztrófa miatt eddig 16 embert vettek őrizetbe.