15 perc alatt elfogyott az elektromos autók után igényelhető 5 milliárdos állami támogatás

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Palkovics László tech-miniszter egy Porsche és MAN által rendezett zalaegerszegi konferencián azt mondta, hogy hamarosan újabb csomagot nyit meg a kormány, amit elektromos autók, sőt, újdonságként elektromos biciklik támogatására lehet igényelni. 

A első ilyen csomagban 5 milliárd forint volt, és akkora volt az érdeklődés, hogy a keret 15 perc alatt kimerült. Hozzátett a kormány még 800 milliót, de az is hamar elfogyott.  

A kormány módosítani kívánja a zöld rendszámok kiadásának feltételeit - jelenleg 20 ezer ilyen, ingyenes parkolásra jogosító, árammal hajtott járműveknek járó rendszám van forgalomban. (MTI)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!