Újra régi az Index: visszatért Balogh Ákos Gergely

media
2020 december 12., 19:27

Alig egy hónap után visszatért az Indexhez a főszerkesztő-helyettes Balogh Ákos Gergely, akit november közepén bocsátottak el pozíciójából - vette észre az újság impresszumában 24.hu szombat este. B.Á.G.-nak azért kellett mennie - az akkor igazgató-főszerkesztő Szombathy Pál közlésre szerint - mert nem gondolkodott egyformán saját szerepéről és az Indexről.

Az idő azonban az orbanviktor.hu-nál és a mandiner.hu-nál évtizedes szerkesztői tapasztalatokat szerző B.Á.G.-ot igazolta az igazgatósággal való birkózásban láthatóan megfáradt egykori sportriporter Szombathyval szemben.

Nem sokkal novemberi elbocsátása után ugyanis Szombathynak köszönték meg a munkát, és a lap szerkesztősége gyakorlatilag beolvadt a kiadó Indamédiába. Most pedig a volt helyettes tartalom- és üzletfejlesztési vezetőként tér vissza a szerkesztőség vezetésébe.

Bodolai László egykori tulajdonos-jogász is távozott a vezetésből, a főszerkesztői pozíciót pedig ideiglenesen Fekete-Szalóky Zoltán korábbi helyettes vette át. Ez a visszatérés új lökést adhat az Indexnek a nagy átszervezések, tulajdonosváltás, és a távozások után.