Putyin most gratulált Bidennek

444 Hírlevelek
Hírleveleink házhoz visznek mindent, amit tudni kell.

Kedd reggelig várt az orosz elnök, hogy gratuláljon Joe Bidennek az amerikai elnökválasztás megnyeréséért. Eddig nem ismerte el, hogy a demokrata jelölt győzött.

Mostanáig arra várt Vlagyimir Putyin, hogy "lezáródjanak bizonyos jogi viták", azaz elvben számolt azzal, hogy kiderül, valójában Donald Trump győzött. 

Trump még kedd reggel is arról posztolt, hogy csalások történhettek, és ő továbbra sem ismeri el riválisa győzelmét.

A világ politikusainak nagy része, így az összes európai kormány, már hetekkel ezelőtt gratulált Bidennek.

Hétfő este a tagállami elektorok hivatalosan is elnökké választották Bident, akinek beiktatása január 20-án várható.

2013-as indulásunk óta 2021 lesz a 444 történetének legfontosabb éve. Hamarosan teljesen megújulunk, és teszünk egy nagy lépést arra, amerre a világ legjobb újságjai haladnak. A minden eddiginél színvonalasabb, tartalmasabb cikkek, videók, podcastok felé, egy olyan üzleti modellben, ami hosszú távon is garantálhatja a függetlenségünket, és ezért rátok, az olvasóinkra támaszkodik.

Csak veletek szövetségben tudunk túlélni és erősödni, ezért hoztuk létre a Kört azok számára, akik szívesen csatlakoznának a 444 közösségéhez, és támogatnák a munkánkat. A technikai fejlesztés zajlik, a feladat nem kicsi, minden erőnkkel azon vagyunk, hogy mihamarabb a végére érjünk. És közben olyan nagy dobásokra is van időnk, mint legújabb dokumentumfilmünk, A gyilkosok emlékműve.

Csatlakozz a 444 Körhöz, a független, minőségi sajtó támogatóinak közösségéhez!

Ha pedig már korábban csatlakoztál hozzánk, de úgy érzed, rászolgáltunk a további támogatásodra, itt tudsz segíteni.

Köszönjük!!444!!!

Kapcsolódó