Varga Judit szerint Magyarországon a CÖF képviseli a normalitást

érdekes adat
2021 június 12., 05:21

Varga Judit igazságügyi miniszter volt a vendége az egykor a Békemenet szervezőiből összeállt fideszes „civil” szervezet, a CÖF rendezvényén, ahol a „szellemi honvédőket” díjazták.

A CÖF vezetősége egy 2014-es sajtótájékoztatón
photo_camera A CÖF vezetősége egy 2014-es sajtótájékoztatón Fotó: Botos Tamás/444

Az állami vállalatok felől több száz millió forinttal kitömött CÖF (az MVM-től kapott 508 millió forintból például egészen döbbenetes minőségű kisfilmeket is gyártottak) rendezvényén az MTI beszámolója alapján Varga elmondta:

„mi, magyarok az elmúlt évtizedben többször bizonyítottuk, hogy a józan észt és a normalitást választjuk. Ezt a normalitást képviseli a CÖF-CÖKA”

Varga beszélt arról is, hogy Európa válságos időszakát éli, hiszen (ki nem találnád!) a járvány mellett a migráció okozta krízissel is meg kell küzdeni.

Megszokott kép, hogy Brüsszelben keresztény templomokat foglalnak el, Párizsban rendőrökre lőnek, Malmőben autókat gyújtanak fel, miközben "genderőrület tarolja le a demokráciát" - fogaltal össze európai tapasztaltait Varga Judit, aki legutóbb azzal került be a hírekbe, hogy Csok-támogatásból újította föl balatoni nyaralóját.

A CÖF most éppen vándorkiállítást tervez az országban „Gyurcsány-terrorról”, ezzel kapcsolatban Csizmadia László alapító elmondta, hogy a 2022-es választásokon "erkölcsi gyóntatószék" elé állítják az ellenzéki bőrbe bújt, Gyurcsány Ferenc vezette "csaló hazudozókat".