A gyermekvédelmi népszavazási kampány hajnalán a kormánymédia kiskorúakról közöl bikinis képeket

Média
2021 július 23., 12:54

Orbán Viktor "gyermekvédelmi népszavazást" jelentett be, amelyen olyanokról kérdezik majd meg a választókat, hogy elérhetőek legyenek-e kiskorú gyermekek számára is nemátalakító kezelések. Komoly veszély ez ma Magyarországon? Nem. Hogy akkor mégis miért kellett ezzel gyorsan előállni a Pegasus-botrány közepén, arról Magyari Péter kollégám írt.

Természetesen a kormánypárti médiát viszont a kormány nagy gyermekvédelmi heve nem tartotta vissza attól, hogy kiskorú lányokról közöljön bikinis fotókat.

link Forrás

A Mérték Médiaelemző Műhely írta meg a Facebook-oldalán, hogy a KESMA kormánypárti médiaholding tulajdonában lévő Mediaworks, annak is a megyei lapjai közöltek képeket egy szépségverseny 17 éves résztvevőiről, ahogy fehérneműben és bikiniben pózolnak. A Tündérszép elnevezésű szépségverseny 22 résztvevői közül öten voltan 18 évnél fiatalabbak, de róluk is készültek fotók. Az elemzőműhely fölteszi a kérdést, hogy"Vajon a szoft-gyermekpornográfia nem bűncselekmény?"A megyei lapok amúgy nemcsak a 17 éves lányok lenge képeinek terjesztésében, de a kormányzati üzenetek csatornázásában is nagyon összehangoltan működnek, pénteken ugyanis minden megyei lap online kiadása ugyanazzal a címlappal jelent meg, mely szerint Brüsszel megtámadta Magyarországot. (Media1.hu)