Nem tudom, van-e értelme beszélnünk a puhafiúkról, vagy érdekes-e, de engem rég nem fogott meg így semmi – csak Te

Lezárt tartalom a Kör tagjainak
2021 augusztus 29., vasárnap 17:25
21

Szió! Elnézést, hogy eddig nem írtam, csak egyszerűen órák óta nem jutok szóhoz. Utoljára akkor éreztem magamat így, amikor megnéztem a Call Me By Your Name-et. Ismered? Elég metapoétikus.

Na mindegy, csak azt akartam mondani, hogy örülök, hogy végre egy (tényleg) értelmes embernek írhatok ebben a virtuális valhallában. Nagyon kevesen vagytok „odakint”. :)

Szóval áprilisban indult ez a puhafiuk insta, és mióta passziváltattam magam, hogy eldöntsem, mit is akarok kezdeni ezzel az egész szarral – amit egyesek életnek csúfolnak –, ez az oldal volt az első dolog, ami annyira bejött, hogy újra elkezdtem festeni. (Sokan hatottak rám, főleg Pollock, Miró, Bob Ross, gondolom vágod…)

Fotó: puhafiuk/Instagram

Nyilván tudod, hogy a softboit1 kb. az különbözteti meg a fuckboitól2, hogy bár szintén valszeg csak szexre hajt, a harsány nyomulás helyett paródiaszerűen ultraérzékenynek, már-már ön- és közveszélyesen hiperintelligensnek, illetve szívfájdítóan bizonytalannak és megmentendőnek mutatja magát. De vágod, annyira, hogy amellett Holi sírós száma is hardcore macsós flash. (Mondjuk nagyon fárasztanak az agresszív arcok, minden para sztorinál helyettük is szégyellem magamat.)

Btw mi a kedvenc számod?

Lépj be a Körbe, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a körnek? Lépj be!

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt