Nem tudom, van-e értelme beszélnünk a puhafiúkról, vagy érdekes-e, de engem rég nem fogott meg így semmi – csak Te

DIVAT
2021 augusztus 29., 17:25
comments 20

Szió! Elnézést, hogy eddig nem írtam, csak egyszerűen órák óta nem jutok szóhoz. Utoljára akkor éreztem magamat így, amikor megnéztem a Call Me By Your Name-et. Ismered? Elég metapoétikus.

Na mindegy, csak azt akartam mondani, hogy örülök, hogy végre egy (tényleg) értelmes embernek írhatok ebben a virtuális valhallában. Nagyon kevesen vagytok „odakint”. :)

Szóval áprilisban indult ez a puhafiuk insta, és mióta passziváltattam magam, hogy eldöntsem, mit is akarok kezdeni ezzel az egész szarral – amit egyesek életnek csúfolnak –, ez az oldal volt az első dolog, ami annyira bejött, hogy újra elkezdtem festeni. (Sokan hatottak rám, főleg Pollock, Miró, Bob Ross, gondolom vágod…)

photo_camera Fotó: puhafiuk/Instagram

Nyilván tudod, hogy a softboit1 kb. az különbözteti meg a fuckboitól2, hogy bár szintén valszeg csak szexre hajt, a harsány nyomulás helyett paródiaszerűen ultraérzékenynek, már-már ön- és közveszélyesen hiperintelligensnek, illetve szívfájdítóan bizonytalannak és megmentendőnek mutatja magát. De vágod, annyira, hogy amellett Holi sírós száma is hardcore macsós flash. (Mondjuk nagyon fárasztanak az agresszív arcok, minden para sztorinál helyettük is szégyellem magamat.)

Btw mi a kedvenc számod?

Csatlakozz a Körhöz, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a Körnek? Itt tudsz belépni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.