A Fidesznek sikerült rávennie a CÖF-öt, hogy csatlakozzanak az ellenzékellenes petíciójukhoz

2021 szeptember 1., szerda 12:53
7

A Békemenet szervezéséért és a Fidesz szellemi hátországának biztosításáért felelős a Civil Összefogás Fórum - Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖF-CÖKA) külön közleményben jelentette be, hogy csatlakozik a Stop, Gyurcsány! Stop, Karácsony! petícióhoz. Ez az az aláírásgyűjtés, amit a Fidesz azért indított, hogy megakadályozza az ellenzék hatalomra kerülését. Ehhez az utcán gyűjtik az aláírásokat.

Fotó: Tuba Zoltán/Képszerkesztőség

A CÖF azért döntött a a kezdeményezés támogatása mellett, pont erre van, mert szerintük „a magyar társadalom többségének nehéz elviselni, hogy két olyan ember vezeti az ellenzék előválasztási »cirkuszát«, akik hazugságaikkal próbálják félrevezetni az embereket - indokolták a bejegyzésben a kezdeményezéshez történő csatlakozást.

Békemenet 2018-ban Fotó: botost/444.hu

A közleményben előbb elmondták, hogy ahol a „baloldali porondmesterek” megjelennek, „ott fű sem termett”. Majd pár sorral lentebb már arra figyelmeztetnek, hogy „ígérnek fűt-fát, miközben kormányzásuk idején bevallották, hogy nem csináltak semmit”.

A CÖF azt ígéri, hogy szellemi honvédőik összefogásával és segítségével emlékeztetni kívánják a választópolgárokat azokra az emberekre, akik a magyar forradalom 50 éves évfordulóján, 2006. október 23-án egy nap alatt „vérvörös köztársasággá változtatták hazánkat”. Továbbá, „rablóprivatizációval” offshore cégekbe irányították a magyar államadósság kifizetésére elegendő összeg két és félszeresét.

Reményüket fejezték ki, hogy milliós nagyságrendben fogják aláírni a kezdeményezés támogatói a petíciót, ezzel üzenve, hogy „a hazug embert hamarabb utolérik, mint a sánta kutyát”. (MTI)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt