Itt a természetvédelmi területet kellene látni, nem a strandot

video
2021 szeptember 05., 17:05
comments 11
  • Hiába írták alá több mint hatezren a kisoroszi szigetcsúcs turisztikai nagyberuházása elleni petíciót, szeptember 6-tól lezárják terület nagy részét, hogy átadhassák a kivitelezőnek.
  • A projekt ellenzői a természetes környezet nyugalmát féltik, mivel a 370 milliós fejlesztés annak kedvez, hogy az eddiginél is több ember látogathassa a szigetspiccet.
  • A terület megóvását nehezíti, hogy egy adminisztrációs hiba miatt pont a legértékesebb ártéri erdők nem számítanak védett területnek.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt