Koronavírus-számok Magyarországon 10/15/2021
Elhunytak + 10 Σ 30 351
Kórházban + 58 Σ 800
Fertőzöttek + 1 249 Σ 833 115
Tesztek + 17 554 Σ 7 127 710
Oltottak + 3 161 Σ 5 919 930
A legújabb trendek

Követhetővé tesszük a járványt: számok, trendek a 444-en

szeptember 24., péntek 7:54

A koronavírus-járvány negyedik hulláma sok szempontból különbözik a korábbiaktól, de egy dolog változatlan: a központi adatszolgáltatás továbbra is szegényes, az operatív törzs honlapján képtelenség nyomon követni a változásokat. Másfél év után még mindig nem tettek közzé egyetlen grafikont sem, amin látható lenne, honnan indultunk, és hol tartunk most.

Ezért hoztuk létre tavaly ősszel a 444 járványoldalát, ahol igyekszünk minél érthetőbben feldolgozni a hazai és nemzetközi adatokat, mindig aszerint, hogy éppen mik a legfontosabbak.

Az első oldalon az elmúlt időszak kórházi, halálozási, fertőzési trendjeit foglaltuk össze Magyarországon és Európában. Világosan látszik, mi történt az elmúlt 90 napban, hol javulnak, és hol romlanak éppen a számok.

A második oldal átfogó képet nyújt a járvány egészéről, a nagyon nehéz második és a tragikus harmadik hullámról, a korlátozások időpontjairól. A legfontosabb adatok heti bontásban is követhetők, és meg lehet nézni azt is, hogyan alakult a magyar többlethalálozás más országokhoz képest.

A harmadik oldal az oltásokról szól: hányan kapták meg az első, a második és harmadik adagot, mennyire sikerült átoltani a különböző korosztályokat, és ez sok vagy kevés nemzetközi szinten.

A negyedik oldalon pedig elérhető az összes járvánnyal kapcsolatos cikkünk.

A járványoldal a bal felső menüsorban, a Koronavírus gombbal érhető el.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt