Simon Miklós fideszes képviselő egy vadászmisén arról prédikált, hogy a vadászokat Isten küldte a biodiverzitás megteremtése végett

2021 október 3., vasárnap 14:17
12

Az alanti videón az hallható, ahogy Simon Miklós fideszes parlamenti képviselő, a nyírbogáti Hoportyó Vadásztársaság elnöke, egy vadászmise előtt tartott beszédében szeptember 18-án arról értekezik, hogy a vadászok istentől kapott küldetése, hogy végezzék a dolgukat és teremtsék meg az élővilág biodiverzitását. Simon a beszéde közben a most folyó vadászati világkiállítást is népszerűsítette ezen a 10/10-es, a máriapócsi templom előtt tartott, egyházilag hitelesített marketingeseményen.

Simon szó szerint így fogalmazott:

“Nekünk Istentől való küldetésünk, embereknek, hogy gazdálkodjunk, felelősséggel, a természettel és ennek része, véleményem szerint az, hogy a vadászok teszik a dolgukat, ha látja ezt a nagy nyilvánosság, ha nem látja. És és ennek következtében az élővilág biodiverzitása, azaz sokszínűsége, az gyönyörködtet bennünket. “

Ha nem tudtad volna, a Hoportyó nem mesehős, hanem az Alföld és a Tiszántúl legmagasabb pontja a maga 183 méterével. Hiába ilyen magas, mégsem nyújt lélegzetelállító panorámát a közeli Nyírbogát felé, ugyanis erdő borítja. Erdő, tele Isten fegyveres küldötteivel.

A videót Hadházy Ákos képviselő tette közzé a Facebookon:Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt