Dobrev Klárát nem érdekli a taktikázás és a százalékok

POLITIKA
2021 október 06., 14:15
comments 8

Dobrev Kláráról múlt héten kiderült, hogy nem érdekli a politikai taktikázás. Ma kiderült, hogy még mindig nem érdekli.

„Nekem az előválasztás nem százalékokról, esélylatolgatásról és taktikázásról szól, hanem arról a történelmi küldetésről, hogy jövő tavasszal legyőzzük Orbán Viktort és rendszerét. Engem csak ez érdekel”

- fogalmazott a Facebookon a miniszterelnök-jelölt, reagálva a rendkívüli sajtótájékoztatókon izmozó vetélytársai nyilatkozataira. Karácsony Gergely szerda délután kettőre hívott össze sajtótájékoztatót, amin közölte, hogy nem lép vissza. Erre Márki-Zay Péter nem sokkal később online sajtótájékoztatón reagált, és elmondta, hogy Karácsony joggal aggódik, ő pedig a hármas versenynek is bátran áll elébe, ha kell. A két jelölt a tervek szerint délután hatkor tárgyal újra egymással.

Dobrev Klárát mindeközben az sem foglalkoztatja, hogy lesz-e visszalépés vagy sem.

„Én a már kiesett és a még versenyben lévő miniszterelnök-jelöltekre is kollégaként, szövetségesként tekintek, mert biztos vagyok benne, hogy mindannyiunkra szükség lesz a kampányban és a kormányváltás után is.”

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.