12 ezer felett a tagsági program, díjazott 444-es anyagok, MAKRO könyv a Mein Kampfról, új igazolások

2021 október 8., péntek 14:35
11

Még két hónapja sem indítottuk el a 444 tagsági és előfizetési programját, a Kört, és már közel 13 ezren csatlakoztatok hozzánk. Büszkék vagyunk erre az eredményre, azt jelenti, hogy sokan értékelitek a munkánkat, és hajlandóak vagytok áldozni a 444-re és a szabad magyar sajtóra.

Az előfizetőknek köszönhetően a 444 folyamatosan erősödik, ennek pedig nem csak ők, hanem minden magyar nyelven újságot olvasó ember élvezheti az előnyeit.

Néhány fontos újdonság, fejlemény a program indulása óta:

 • Újabb munkatársakkal bővül a szerkesztőség. Októbertől a 444-nél dolgozik Diószegi-Horváth Nóra, a Mérce volt főszerkesztője, a hónap közepén kezd Gazda Albert, az Origo és a Cink korábbi főszerkesztője, november 1-től pedig gazdasági és korrupciós témákat kutatva az Mfor-tól érkezik a szerkesztőségbe Vég Márton.
 • Elindult Winkler Róbert új, csak tagoknak járó heti hírlevele, a Borízű Elektronikus Levél, erre "444 Közösség" vagy "444 Belső Kör" előfizetéssel itt lehet feliratkozni.
 • November második felében érkezik az 5. MAKRO, most nem magazin, hanem könyv formátumban. Egy holland történész, Ewoud Kieft annak járt utána, mi volt az 1925-ben megjelent Mein Kampf sikerének titka, mi volt az oka, hogy olyan sokan elhitték Hitler nyilvánvaló hazugságait, a náci propagandát. Hogy milyen történelmi és társadalmi folyamatok eredményeként lesznek bizonyos emberek fogékonyak az összeesküvés-elméletekre és a rasszista gyűlöletre. A Belső Kör tagjainak az előfizetés részeként küldjük a könyvet, ha profiloldalukon beállították, hogy kérik a print kiadványokat. Mindenki más megrendelheti majd a könyvet a 444 webshopjából november magasságában.
 • Október 28-án csütörtökön kora este, 18:00-tól tartjuk a "444 Belső Kör" első online beszélgetését a lap jelenéről és jövőjéről. Pontos témalista és meghívó érkezik majd minden "444 Belső Kör" tagnak október 18-ig.
 • Hégető Honorka-díjat kaptak a 444 videósai, Halász Júlia, Szász Zsófi, Czinkóczi Sándor és Kiss Bence a "Nem akarnak ők lenni a klímaváltozás első hazai áldozatai, ezért a támogatásokról is készek lemondani" című videónkért, ami a Homokhátságon élő gazdák küzdelmeit mutatja be.
 • Minőségi Újságírásért díjat kapott a 444 "Kié a Balaton?" című magazinja, a MAKRO 4. száma. Aki még nem tette, itt tudja megrendelni.
 • Előválasztási vitasorozatot közvetítettünk a Partizánnal. Csak a 444-en közel 100 ezren voltatok kíváncsiak a közvetítésekre, a Youtube-on és a Facebook-on pedig még többen követtétek a vitákat.
 • Javában tart a Magyar Jeti őszi évada.
 • Elindult a választási mellékletünk, és (bár ez nem kizárólag csak rajtunk múlik) van mit olvasni benne.
 • Rendszeresen, jelentős érdeklődés mellett zajlanak az AMA (Ask Me Anything - kérdezz bármit) beszélgetések a 444 újságírói és az olvasok között a zárt Facebook-csoportunkban. Vásárolj "444 Közösség" vagy "444 Belső Kör" előfizetést, és küldjük a meghívót!

Ezeket az eredményeket veletek közösen, a támogatásotoknak köszönhetően értük el. A 444 jövője az olvasók és az előfizetők kezében van. Ha még nem vagy tagja a Körnek, akkor nézd meg ajánlatainkat itt! Ha már beléptél, akkor arra kérünk, vidd hírét a tagsági programnak, és hozz magaddal még egy embert! Ezzel segítesz a legtöbbet a lapnak és a szabad magyar sajtónak.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

 1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
 2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
 3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt