Belülről jobbnak látták, ha Fekete-Győr nem marad tavaszig sem

Lezárt tartalom a Kör tagjainak
2021 október 12., kedd 7:14
2

A Momentumban mindenkit mellbe vágott, hogy Fekete-Győr András csak 3,39 százalékot ért el az előválasztás első fordulójában. A momentumos jelöltekre és a pártelnökre leadott szavazatok különbségeiből látszott, hogy itt nem Fekete-Győr tolja maga előtt a pártot, hanem inkább fordítva. Bár azt már a kampányköltésekbe is belekalkulálták, hogy nem jut tovább a második fordulóba, ezt azonban nem kommunikálták a tagság felé, akiknek így jóval magasabbak voltak az elvárásaik.

A lesújtó eredmény után indult be a gondolkodás arról, hogy le kellene cseréniük a kampányban elkopott elnököt. A vita leginkább arról volt, hogy ennek már most meg kell történnie, vagy görgessék még maguk előtt a problémát. A párt belső köreiből úgy tudjuk, a kérdést végül az döntötte el, amikor az újbudai körzetet fölényesen behúzó Orosz Anna és Bárdi Zsuzsanna elnökségi tag elkezdte körbetelefonálni a küldöttgyűlési tagokat, hogy változást sürgessen.

Lépj be a Körbe, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a körnek? Lépj be!

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt