Kanye West Justin Bieberrel és Marilyn Mansonnal tartott meglepi istentiszteletet

vallás
2021 november 02., 07:03

Kanye West, akarom mondani Ye a hétvégén újra megrendezte a Sunday Service-nek elnevezett, zenés istentisztelethez hasonló, vasárnapi minikoncertjét miséjét, amit most 10 dollárért lehetett streamelni.

link Forrás
link Forrás

Azoknak pedig, akik fura, fehérbe öltözött celebeket akartak látni egy tetőn, tökre meg is érte ez a 10 dollárt, mert Kanye West Ye istentiszteletén nemcsak ő maga, de még Justin Bieber, sőt a nemrég szexuális zaklatással vádolt Marilyn Manson is részt vett. Meg egy gyerekkórus, de rájuk valószínűleg már senki nem figyelt, miközben Ye, Bieber és Manson a rapper Donda című albumáról énekeltek dalokat.

Azt eddig is tudni lehetett, hogy Justin Bieber mélyen benne van a modern kereszténységben, ahogy Kanye West is, de Marilyn Manson teljesen új szereplő ebben a buliban. (Pitchfork)

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.