Férficsók, szegecses gatyapőc és óvatoskodó kiállás az LMBTQ-jogokért

Lezárt tartalom a Kör tagjainak
2021 november 15., hétfő 8:41
13

Semjén Zsolt legizzasztóbb lázálmaiban lehet annyi sminkelt, botrányos kinézetű férfi és ledér öltözetű, magát tekergető nőszemély, mint amennyi vasárnap este két óra alatt megfordult az MTV Europe Music Awards színpadán.

A rendezvénynek szivárványos bevonatot adott, hogy az MTV Entertainment Group Worldwide elnöke és vezérigazgatója, Chris McCarthy még októberben közölte: a ceremónia jó alkalom arra, hogy világszerte kiálljanak a melegek és transzneműek polgári jogai mellett abban az országban, ahol éppen elvenni akarják azokat.

Hogy mennyire vették ezt komolyan a díjátadón?

Måneskin Fotó: Tristan Fewings/Getty Images for MTV

Az MTV 2019-ben kötött megállapodást a műsor budapesti megrendezéséről a Magyar Turisztikai Ügynökséggel, de tavaly a súlyos járványhelyzet miatt csak online tudták megtartani az eseményt. Az viszont azóta sem derült ki, hogy az MTÜ mennyi pénzt tolt abba, hogy Budapesten legyen a díjátadó. Tavaly titkolóztak, és bár múlt héten mi is érdeklődtünk erről, egyelőre nem kaptunk választ.

Joggal merül fel a kérdés, hogy hogyan szponzorálhat egy teljességgel a magyar állam tulajdonában álló cég állami milliókkal egy olyan rendezvényt, ami a nézeteik szerint

az LMBTQ-lobbi szekerét tolja?

Lépj be a Körbe, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a körnek? Lépj be!

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt