Egy hét alatt hat darab igazgató hagyta ott a Mediaworksöt

2021 november 19., péntek 19:24
12

Tömegesen távoznak a kormánypárti médiagólem, a Mediaworks vezetői – írja a Média1. A médiás újság szerint miután a napokban váratlanul elhagyta a Közép-európai Sajtó és Média Alapítványhoz tartozó, a Magyar Nemzetet, az Origót, a Hír TV-t, a Figyelőt, a Világgazdaságot és az összes megyei napilapot is tulajdonló, közel félezer médiamárkával rendelkező Mediaworksöt Szabó László vezérigazgató – miniszteri biztossá nevezték ki az ITM-ben, az utódja Kálmán Erika lett –, most további 5 igazgató, köztük egy vezérigazgató-helyettes távozott.

A Média1 birtokába került az a levél, amelyben a Mediaworks Hungary újdonsült elnök-vezérigazgatója, Kálmán Erika tudatja a munkatársakkal, hogy közös megegyezéssel távozik: Páldi Tamás szervezetfejlesztési vezérigazgató-helyettes; Arany János értékesítési és marketingigazgató; Paplanos Péter innovációs igazgató; Bodnár Gyula oktatási és továbbképzési igazgató; Nagy Tamás digitális igazgató. Ez Szabó Lászlóval együtt összesen hat. A munkatársaknak küldött levélben nem indokolják a személyi változásokat. A Média1 szerint a feladatok jelentős része egyelőre az elnök-vezérigazgatóhoz kerül.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt