Falusi pénzosztás Fidesz-módra: előbb a trafik, utána a kisbolt - Kitömték a Coop-láncot, de polgármester is kapott a milliókból

Lezárt tartalom a Kör tagjainak
2021 november 22., hétfő 19:19
2

A Magyar Falu programnak köszönhetően Felcsúton is megszépülhet a kisbolt, a kistelepülési üzletek támogatása néven futó pályázat egyik nyertese ugyanis a Falusi Bolt Kft., amely 44,9 millió forintot nyert a felcsúti Fő utcán található bolt fejlesztésére. A kormany.hu egyik jól elrejtett szegletében elérhető nyertesek listája szerint a környező falvakban is ez a cég örülhet: Vértesacsán, Tabajdon és Tésen is az ő megszépült kisboltjukban vásárolhatnak majd az emberek.

A Falusi Bolt Kft.-nek három tulajdonosa van: Noll Adolf, Szenttamási Egon és Hoffmann Ottó. A környező településeken, mint például Vál, Alcsútdoboz vagy Bicske, náluk lehet cigarettát is venni, hiszen az általuk tulajdonolt Falusi-Adolf Bt.-nek vagy a Falusi-Ottó Bt.-nek több nemzeti dohánybolt működtetésére is van állami engedélye.

Lépj be a Körbe, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a körnek? Lépj be!

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt