Falusi pénzosztás Fidesz-módra: előbb a trafik, utána a kisbolt - Kitömték a Coop-láncot, de polgármester is kapott a milliókból

gazdaság
2021 november 22., 19:19
comments 2

A Magyar Falu programnak köszönhetően Felcsúton is megszépülhet a kisbolt, a kistelepülési üzletek támogatása néven futó pályázat egyik nyertese ugyanis a Falusi Bolt Kft., amely 44,9 millió forintot nyert a felcsúti Fő utcán található bolt fejlesztésére. A kormany.hu egyik jól elrejtett szegletében elérhető nyertesek listája szerint a környező falvakban is ez a cég örülhet: Vértesacsán, Tabajdon és Tésen is az ő megszépült kisboltjukban vásárolhatnak majd az emberek.

A Falusi Bolt Kft.-nek három tulajdonosa van: Noll Adolf, Szenttamási Egon és Hoffmann Ottó. A környező településeken, mint például Vál, Alcsútdoboz vagy Bicske, náluk lehet cigarettát is venni, hiszen az általuk tulajdonolt Falusi-Adolf Bt.-nek vagy a Falusi-Ottó Bt.-nek több nemzeti dohánybolt működtetésére is van állami engedélye.

Csatlakozz a Körhöz, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a Körnek? Itt tudsz belépni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.