Ye minden eddigi posztját törölte Instagramon

2021 november 30., kedd 11:03
2

Ye – akit eddig Kanye West néven ismert a világ – minden egyes posztját törölte Instagramon. A rapper 9,5 millió követője hétfő óta semmit sem láthat a régi bejegyzésekből.

Fotó: ROY ROCHLIN/Getty Images via AFP

Nem ez az első alkalom, hogy Kanye Ye a törlés mellett döntött, előfordult már, hogy fiókját is törölte. Az Instagramra például csak idén júliusban tért vissza, amikor megjelentette legutóbbi albumát, a Dondát.

Hogy miért döntött a törlés mellett, nem derült ki. Mindenesetre az Independent kiemelte, hogy a rapper pár nappal azután tüntetett el minden posztot, hogy bejelentette, kibékülne feleségével, Kim Kardashiannal, akivel épp válnak, és aki már Pete Davidsonnal találkozgat. A lap azt már nem tette hozzá, hogy Ye egy nappal azután törölt mindent, hogy meghalt Virgil Abloh, akivel együtt gyakornokoskodtak a Fendinél, majd évekkel később Abloh volt a rapper kreatív ügynökségének kreatív vezetője, és volt közös cipőkollekciójuk is.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt