Ye minden eddigi posztját törölte Instagramon

INTERNET
2021 november 30., 11:03

Ye – akit eddig Kanye West néven ismert a világ – minden egyes posztját törölte Instagramon. A rapper 9,5 millió követője hétfő óta semmit sem láthat a régi bejegyzésekből.

Kanye West 2019-ben
photo_camera Fotó: ROY ROCHLIN/Getty Images via AFP

Nem ez az első alkalom, hogy Kanye Ye a törlés mellett döntött, előfordult már, hogy fiókját is törölte. Az Instagramra például csak idén júliusban tért vissza, amikor megjelentette legutóbbi albumát, a Dondát.

Hogy miért döntött a törlés mellett, nem derült ki. Mindenesetre az Independent kiemelte, hogy a rapper pár nappal azután tüntetett el minden posztot, hogy bejelentette, kibékülne feleségével, Kim Kardashiannal, akivel épp válnak, és aki már Pete Davidsonnal találkozgat. A lap azt már nem tette hozzá, hogy Ye egy nappal azután törölt mindent, hogy meghalt Virgil Abloh, akivel együtt gyakornokoskodtak a Fendinél, majd évekkel később Abloh volt a rapper kreatív ügynökségének kreatív vezetője, és volt közös cipőkollekciójuk is.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.