Laár Andrásnak péntek estére elege lett a Karinthy-gyűrű-ügyből, és radikális lépésre szánta el magát

humor
2021 december 18., 08:37
comments 76

Ezt írta a közösségi oldalán: "Nos, kedves Barátaim, ezennel elegem lett ebből a Karinthy Gyűrű-ügyből! Le szeretném zárni mihamarabb...

Kijelentem, hogy – mivel a L'art pour l'art Társulat nem tart igényt az általam Nekik felajánlott Karinthy Gyűrűre – tiszta szívvel mihamarabb átadnám Galla Miklósnak tárolásra, használatra, feltéve, ha megtartja, és nem adja el, nem olvasztja be, és felém, mint a jogilag "tulajdonos" felé el tud számolni vele... majd akkor, ha rajtam számon kérnék a Bárkik, de nem fogják számon kérni...

Miklóst nagynehezen elértem telefonon, és megbeszéltük, hogy dec. 24-én a New York Kávéházban adom át Neki a Karinthy Gyűrűt, és így remélhetőleg megnyugszik a lelke.

Az ezzel kapcsolatos diskurzust a magam részéről lezártnak tekintem."

Végül idézte még mottó gyanánt Esterházy Pétert, miszerint: "Bizonyos szint fölött, az ember nem megy bizonyos szint alá."

A magyar haza lakosságát jelentős mértékben megmozgató gyűrűgate egyes fejleményeiről itt, itt és itt írtunk. Illetve írtunk róla korábban is, de Ádámig és Éváig hadd ne menjünk már vissza!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.