Laár Andrásnak péntek estére elege lett a Karinthy-gyűrű-ügyből, és radikális lépésre szánta el magát

2021 december 18., szombat 8:37
76

Ezt írta a közösségi oldalán: "Nos, kedves Barátaim, ezennel elegem lett ebből a Karinthy Gyűrű-ügyből! Le szeretném zárni mihamarabb...

Kijelentem, hogy – mivel a L'art pour l'art Társulat nem tart igényt az általam Nekik felajánlott Karinthy Gyűrűre – tiszta szívvel mihamarabb átadnám Galla Miklósnak tárolásra, használatra, feltéve, ha megtartja, és nem adja el, nem olvasztja be, és felém, mint a jogilag "tulajdonos" felé el tud számolni vele... majd akkor, ha rajtam számon kérnék a Bárkik, de nem fogják számon kérni...

Miklóst nagynehezen elértem telefonon, és megbeszéltük, hogy dec. 24-én a New York Kávéházban adom át Neki a Karinthy Gyűrűt, és így remélhetőleg megnyugszik a lelke.

Az ezzel kapcsolatos diskurzust a magam részéről lezártnak tekintem."

Végül idézte még mottó gyanánt Esterházy Pétert, miszerint: "Bizonyos szint fölött, az ember nem megy bizonyos szint alá."

A magyar haza lakosságát jelentős mértékben megmozgató gyűrűgate egyes fejleményeiről itt, itt és itt írtunk. Illetve írtunk róla korábban is, de Ádámig és Éváig hadd ne menjünk már vissza!

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt