Képzelet és valóság határán andalgó, káprázatos tájakra, varázslatos csodákra, csodálatos káprázatokra, az emberi szellem legnagyszerűbb magasságaiba és legsötétebb bugyraiba kalauzoló, párját ritkító prózai konceptalbumsorozatunk legújabb darabja minden tekintetben alkalmas a legmagasabb hallgatói igények kielégítésére is.
Adja át magát a Borízű hang élménynek, amely a trópusi tájak fülledt, erotikus vibrálását csempészi be az ön februári békásmegyeri garzonjába.
Alapból is prémium kategóriás műsorunk ismét szintet lépett, rögtön a next levelre. Önálló, olvasói felajánlásból készült híradózenével kápráztatja el a Kedves Közönséget a Bede–Uj–Winkler duó.
A macedón politkusok csak egy kicsit lopni szerettek volna, meg nemzeti identitást építeni. Az eredmény olyan lett, mint a német megszállás áldozatainak emlékműve, megszorozva ezerrel.
Andrey Mir azt vizsgálja, mi történik a sajtóval, aminek szerinte az eddig ismert formájában hamarosan vége lesz. A 444-nek arról beszélt, hogyan változik az újságírás a technológiai környezet és a még fizetni hajlandó olvasók hatására aktivista poszt-újságírássá.
Ünnepi különszám, kínai bejglireceptmelléklettel! Korrupt sportvezetők karácsonya. Mága és a taó. A Brunello Cuccinelli szennyes titkai. Kézilabda az Antarktiszon. Életveszély a körúti biciklisávban. A magyar állam szétesése az Orczy park vécéjében.
Turistaosztály és prankolgatás. A marokkói futball és a felcsúti modell. Aján Tamás for minden! Winkler Róbert hajápolási praktikái. Uj Péter arcszőrzete. Az autós újságírás Szörényi–Bródyja. Férgek rágják a magyarok hajóját. Magellánét is. Büszkén emeljük magasra a hamis zászlót!
Mi van, ha nincs bejgli? Hogyan ne legyünk idegbetegek szenteste? Miért nem tudunk normálisan kommunikálni? Ünnep előtti gyorstalpaló.
Mohamedek között, Keith Richards és Yves Saint Laurent nyomában. Igazság és hitelesség a belső sávban. Nyelvtudomány és esztétikai terror. Pápázás. Tusfürdőmaffia a siralomházban.
A 444 gondozásában megjelent A kínai konyha kultúrtörténete könyvbemutatóján Vida Kata gasztroblogger beszélgetett Keve Márton kreatív séffel és Bede Mártonnal, a 444 újságírójával, többek közt arról, hogyan változott Budapesten a kínai gasztronómiai felhozatal, és mik a legizgalmasabb helyek most. Beszéltünk a legfontosabb hozzávalókról, hogy mit kell vásárolni egy alaprecepthez, és főleg miért érdemes kínait enni.