Jakab Péter szerint a csokkal és az szja-visszatérítéssel az emberek csak az aprót kapták vissza a kormány által ellopott pénzből

január 20., csütörtök 7:53
3

„Csak az aprót kapták vissza a lopott pénzből” azok, akik felvették a csokot, pályáznak fűtés-korszerűsítésre, visszakapják az szja-t, vagy azok a falvak, ahol uniós forrásból végeznek felújításokat - mondta Jakab Péter a HVG360 interjújában. „Sokkal többet vett el tőlük az elmúlt években a Fidesz, azért jutottunk el odáig, hogy hatósági árassá kellett tenniük a csirkefarhátat.

Jakab Péter Fotó: Halász Júlia

A Márki-Zay Péter és közte lévő nem éppen felhőtlen viszonyról - volt, hogy gyakorlatilag lehülyézte - azt mondta, a miniszterelnök-jelölt már megtanulta, hogyan kommunikáljon a pártokkal, és „markáns különbségek már nincsenek köztünk”.

A lap megkérdezte arról is, mit szólt ahhoz, hogy MZP Orbán Viktor állítólagos grazi gyógykezelését lebegtette, Jakab erre azzal reagált, „Én magam is látom a miniszterelnökön a mentális fáradtság jeleit.”

Azt mondta, az ellenzéki program szakterületeinek felelősei közt nemcsak egy jobbikos lesz (Steinmetz Ádám, aki sportügyekért felelős), hanem „Z. Kárpát Dániel felelhet a lakhatási kérdésekért, de jó eséllyel a családpolitikát is jobbikos szakember kommunikálja majd.”

A Fidesznek a Jobbikot érő támadásai kijelentése nyomán a HVG rákérdezett az őt ért személyes támadásokra is, hogy a házasságát is tönkretették-e. „A magánéletemről nem beszélek, csak annyit: nyugalom és stabilitás jellemzi” - válaszolta a pártelnök.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt