Nemzethalálként mutatja be az ellenzékre leadott szavazatokat a Fidesz parlamenti képviselője

elmebaj
2022 február 05., 08:57
comments 12

Bár hivatalosan Boldog Istvánnak már nem kellene a kampányolással vesződnie, hiszen a korrupciós ügye miatt a Fidesz sem vállalta be az újraindítását, ő azért a maga módján kiveszi a részét a küzdelemből. Szombaton például kommentár nélkül megosztotta a Kárpátia együttes 20-as éveket idéző plakátját ami azt hirdeti:

„Ne szavazz hazaárulókra| A szivárványkoalícióra leadott szavazat NEMZETHALÁL.”

photo_camera Fotó: Boldog István/Facebook

Amikor a Fidesz homofób törvénymódosításai még talán tervezetként sem léteztek, Boldog már bojkottálta a Coca-Colát a meleg párokat ábrázoló plakátjai miatt. A sakktábláról levett Boldog István eddigi körzetében Herczeg Zsolt, Mezőtúr polgármestere száll versenybe áprilisban.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.