Frissítik a villát, ahol Matolcsy Ádám lakott

PÉNZ
február 18., 11:17
comments 5
  • Hadházy Ákos csütörtökön írt Facebook-oldalán arról, hogy a villában, amit 2015-ben vásárolt a Nemzeti Bank alapítványa azért, hogy ott kutatóközpontot létesítsen, Matolcsy György jegybankelnök fia, Matolcsy Ádám lakik. Azt írta, a Pallas Athéné Geopolitikai Alapítványa a házat néhány év később eladta, „most papíron Matolcsy Ádám barátjának Felis nevű magántőkealapjának érdekeltségébe tartozik”.
  • Matolcsy Ádám az RTL Klub híradójának elismerte, hogy valóban lakott a villában, de hozzátette, hogy most éppen nem tartózkodik ott. Viszont lehet, hogy majd még fog, mert mint mondta, a tulajdonos nagyon rugalmas, akár hónapokra is kész bérbe adni az épületet.
  • A palotáról posztoló Hadházy Ákos úgy jutott arra a következtetésre, hogy Matolcsy Ádám ott lakhat, hogy az új felesége Insta-posztjaiban édes otthonként hivatkozott az épületre, ami a jellegzetes ablakformák és azok elhelyezkedése alapján könnyen felismerhető volt belülről is.
  • Péntek reggel megnéztük mi magunk is a kétségtelenül pompás palotát, ahol több helyiségben is égtek lámpák, de mozgolódás nem volt. Aztán több autóval munkások érkeztek, majd egy konténerszállító autó is betolatott az udvarra.
  • Az egyik szakember válaszolt néhány kérdésünkre, azt mondta, senki nincs a házban, ők pedig nem felújítani jöttek, hanem hogy „frissítsék” és kitakarítsák a villát.
photo_camera Fotó: Kaufmann Balázs

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt