Angliában egy nő kitiltotta a pubjából Putyint, egy férfi pedig tüntetőleg lerámolta az orosz vodkát egy közért polcairól

ÉLET
2022 március 08., 15:48
comments 5

Sam Rice, a burtoni Loaf and Cheese nevű pub tulajdonosa kijelentette, Vlagyimir Putyin ki van tiltva a kocsmájából. Burton egy kb. 73 ezer lakosú város Birmingham és Nottingham között.

A pubtulajdonos azt mondta, a vendégei között most csak a háború a téma, és annyira undorítónak tartják, amit Putyin művel Ukrajnával, hogy „tönkretennék” az orosz elnököt, ha megpróbálna betérni a Loaf and Cheese-be egy korsó sörre.

Sam Rice, a pub tulajdonosa
photo_camera Sam Rice, a pub tulajdonosa Fotó: StaffordshireLive

Nem ő az egyetlen pacifista angol: Basildonban Mike Ockelfordot azért vettek őrizetbe, mert a helyi szupermarketben azzal tiltakozott a háború ellen, hogy az összes Russian Standard vodkát lepakolta a polcokról, majd emiatt összeveszett az egyik dolgozóval. Miután az üzletvezető azt mondta, visszakerülnek a polcokra az italok, Ockelford azt mondta, ez „szégyen az emberiség számára”. Később azt mondta, imádkozik, hogy az ukrajnai atrocitások véget érjenek, és Putyin megkapja, amit megérdemel. (Staffordshire Live, Echo News)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.