Németh Szilárd megnézte a gigavaddisznó szobrát Hatvanban

szép emberek
2022 március 21., 18:50
comments 16

Közelegnek a választások, a Fidesz jelöltjei néha egymás kampányát is megtolják. Hétfőn Németh Szilárd a hatvani Vadász Múzeumba látogatott, hogy felkarolja Szabó Zsoltot, akinek a körzetében éppen most került felszámolás alá az a cég, ami sorra nyerte a helyi közbeszerzéseket. Így kérdéses, hogy ki fejezi be ezeket a projekteket. Mindenesetre Németh és Szabó egy közös képpel ünnepelte meg a találkozást a vadászati világkiállítás alkalmából készült óriási gímszarvas és vaddisznó szobra előtt.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.