Budai Gyula számára elsötétült a világ, három napja csak Szabó (Escobar) Tímeára tud gondolni

drog
2022 március 29., 18:47
comments 23

Budai Gyula egy zabolátlan porszem, ami felszabadultan viháncol a 2022-es sötét kampányba beszüremlő utolsó fénysugárban. Tegnap beléptette a Fideszbe Gáspár Győzőt, amivel sok hitevesztett ellenzéki szavazónak adta vissza a reményt, majd minden figyelmét egyetlen személynek szentelte. A fideszes képviselő számára az elmúlt napokban mintha megszűnt volna a világ. Mit neki infláció, bomladozó V4, feltört külügyi szerverek! Tőle aztán jöhetnek-mehetnek az oroszok, kitörhet a harmadik világháború is, ha annyira akar. Számára a világ már csak egyetlen lényből áll, ő pedig Szabó Tímea, a Párbeszéd politikusa. Budai azóta nem bír magával, mióta a kampányközpontban ledobták a cár-bombát. Miszerint Szabó Tímea nagyvilági kampányát kokain-kereskedelemből finanszírozzák. Budainak ettől a hírtől láthatóan teljesen beszűkült a tudata. Nem túlzok. Így néz ki a képviselő szenvedélytől lángoló Facebook-oldala:

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.