Orbán: Mi is ott vagyunk a harcmezőn

POLITIKA
2022 március 31., 20:17
comments 18

Szokatlanul kemény hangvételű Facebook-posztban kelt ki Orbán Viktor az olyan erők ellen, amik szuverén államok függetlenségét veszélyeztetik.

„De mi sem most jöttünk le a falvédőről, mi is ott vagyunk a harcmezőn, és mi is tesszük a dolgunkat” - írta a magyar miniszterelnök.

Orbán és harcostársai persze nem AZON a harcmezőn vannak ott, ahol tényleges harc dúl a hazájukat védő ukránok és az országot megszálló orosz katonák között, és a szuverén államok függetlenségét veszélyeztető erők alatt sem Vlagyimir Putyin Oroszországát érti, hanem - hogyhogy nem - a magyar baloldalt. Ellenük jön le a falvédőről és ki a harcmezőre a Fidesz a kormányfő posztja szerint.

link Forrás

Az ukrajnai harcmezőn közben olyannyira nincs ott a magyar kormány, hogy az már az ukrán vezetésnek is szemet szúrt, és Budapest fontos szövetségeseit idegenítette el.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.