Orbán: Mi is ott vagyunk a harcmezőn

POLITIKA
2022 március 31., 20:17
comments 18

Szokatlanul kemény hangvételű Facebook-posztban kelt ki Orbán Viktor az olyan erők ellen, amik szuverén államok függetlenségét veszélyeztetik.

„De mi sem most jöttünk le a falvédőről, mi is ott vagyunk a harcmezőn, és mi is tesszük a dolgunkat” - írta a magyar miniszterelnök.

Orbán és harcostársai persze nem AZON a harcmezőn vannak ott, ahol tényleges harc dúl a hazájukat védő ukránok és az országot megszálló orosz katonák között, és a szuverén államok függetlenségét veszélyeztető erők alatt sem Vlagyimir Putyin Oroszországát érti, hanem - hogyhogy nem - a magyar baloldalt. Ellenük jön le a falvédőről és ki a harcmezőre a Fidesz a kormányfő posztja szerint.

Az ukrajnai harcmezőn közben olyannyira nincs ott a magyar kormány, hogy az már az ukrán vezetésnek is szemet szúrt, és Budapest fontos szövetségeseit idegenítette el.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt