Gyurcsány Ferenc április 1-ig várt, hogy ledobja választási atombombáját

választás 2022
2022 április 01., 11:34
comments 26
link Forrás

Lehet, hogy késői hajrá lesz ez már, mindenesetre Gyurcsány Ferenc egykori miniszterelnök április első napját találta alkalmasnak rá, hogy visszavágjon a Fidesz „Mini Feri” kampánya miatt, amiben Márki-Zay Pétert a volt kormányfő csicskásaként ábrázolta a Rogán-művek.

Egyébként nem csak a stílusérzék és elegancia köti össze a két politikai vezetőt: a Qubit épp ma írt egy kutatásról, ami alapján a volt és jelenlegi miniszterelnök beszédeiben is egyaránt kimutathatóak a hübrisz jelei.

Orbán magassága már volt kampánytéma a közelmúltban: tavaly májusban Karácsony Gergely dobta be egy Economist-interjúban, hogy amíg ő magas és vékony, addig a miniszterelnök olyan, amilyen. Aztán bocsánatot kért miatta.

Aztán erre Orbán visszaszólt 2022-es évértékelőjében, amikor azt mondta: „Napsütésben és jó szelek mellett még a részeg kapitány is elkormányozza a hajót. Szélcsendben az is elég, ha valaki magas, vékony, és szeret sokáig aludni.”

Így lett a 2022-es kampány egyik főszereplője a szolgálati faszék, ami végigkíséri Orbán Viktort a körútján:

photo_camera Fotó: Orbán Viktor FB / 444

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.