A fehérorosz diktátor is gratulált Orbán Viktor győzelméhez

ünnep
2022 április 04., 19:33
comments 3

A vasárnapi választási diadal híre Minszkig is eljutott, Aljakszandr Lukasenka hivatala közleményben gratulált Orbán Viktornak. Az elnök, aki a legutóbbi választás után szétverette a csalások miatt tiltakozó tüntetőket, azt üzente a magyar miniszterelnöknek: „Az újraválasztás fontos jele annak, hogy az emberek támogatják, és bíznak a nemzeti érdekek védelme mellett elkötelezett politikában, függetlenül az országra nehezedő külső nyomás erejétől. Örülünk, hogy a jelenlegi nehéz helyzetben is képesek leszünk együtt dolgozni országaink javára, és megsokszorozni az együttműködés pozitív példáit, amelyeket a 30 éves diplomáciai kapcsolatok során elértünk.

photo_camera Orbán Viktor és Aljakszandr Lukasenka 2020-ban Fotó: VIKTOR TOLOCHKO/Sputnik via AFP

Hétfőn már Vlagyimir Putyin, valamint a kínai és a török külügyminiszterek is gratuláltak a Fidesznek.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.