Nemcsak Tóth Csaba, Papcsák Ferenc szelleme is ott lebeg a gázos zuglói parkolás felett

Budapest
2022 május 05., 08:00
comments 4

Szinte már feledésbe is merült, de a kampány közepén, február 23-án, egy nappal azelőtt, hogy Oroszország lerohanta Ukrajnát, az ügyészség kivonult Zuglóba és házkutatást tartott a polgármesteri hivatalban, a parkolást intéző önkormányzati cégnél és a polgármester, Horváth Csaba lakásán. Azzal gyanúsítják őt és a helyi szocialista erős embert, Tóth Csabát, hogy évekkel korábban kenőpénzt fogadtak el a parkolásellenőrzést végző magáncéget, a SIS Parking Kft.-t árnyékból irányító Fuzik Zsolttól. (Fuzik Zsoltot és feltételezett bűnszervezetét a 444 cikksorozatban mutatta be.)

Csatlakozz a Körhöz, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a Körnek? Itt tudsz belépni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.