Az ukrán külügy Kövér László mentális állapota felől érdeklődik

diplomácia
2022 június 05., 16:17
comments 23

Élesen reagált az ukrán külügy Kövér László azon kijelentésére, hogy Zelenszkij ukrán elnöknek pszichés problémája van, mert nem elég udvariasan kér segítséget. A külügyminisztérium jelentést kér Kövér László mentális állapotáról, hogy megfelelően tudjanak viszonyulni az Országgyűlés elnökének szavaihoz.

A kijevi külügyminisztérium szóvivője szerint a magyar politikusok továbbra is mentegetik Oroszországot, ami nem meglepő, mert a történelem folyamán „Magyarország többször is a gonoszok” felé fordult.

Az ukrán Miniszterelnöki Hivatal korábban közmondásokkal válaszolt Kövér László kijelentéseire, és felemlegette az 1943-as korjukivkai tömeggyilkosságot, amikor a már sztálingrádi vereség után visszavonuló német (és állítólag magyar) megszállók több mint hatezer helyi lakost gyilkoltak meg az ukrajnai településen. (UkrajinszkaPravda)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.