Adminisztrációs hiba miatt néhány Mol-kúton drágább volt reggel a dízel

gazdaság
2022 június 10., 18:31
comments 1

„Apró, adminisztrációs hiba” történt péntek reggel néhány töltőállomáson, ezért számoltak fel a vásárlóknak magasabb árat a hatósági áras dízel üzemanyag esetén, közölte a Mol Zrt. a Telex kérdésére.

A lap azután kereste meg a céget, hogy olvasójuk jelezte, tankolás után vette észre, hogy 480 forint helyett 510 forintot fizetett a dízel literjéért. Mikor a blokkal visszament a kútra, ott azt mondták neki, hogy éjféltől a Mol valóban megemelte a dízel üzemanyag árát, így az már pénteken 509.90 forint/liter, a kormány által megszabott hatósági árral szemben.

Ezt levelében a vállalat cáfolta, azt írták, az ügyfelek kárát megtérítik. Az érintettek jelentkezését az ügyfélszolgálatukon (ugyfelszolgalat@mol.hu) várják.

A lap felidézi, hogy miközben az Orbán-kormány a hatósági ár fenntartásáról beszél, Hernádi Zsolt, a Mol elnök-vezérigazgatója csütörtökön egy interjúban azt mondta, hogy szerinte fokozatosan ki kellene vezetni az árkorlátozást.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt