Kisztihand tekintetes asszony - köszönt el az RTL híradósa

Média
2022 június 22., 19:26
comments 11

Szellő István hamarabb megérezte az új idők szelét, mint hogy Kövér László kimondhatná, hogy instálom főispán úr: egy nappal azután, hogy kiderült, a kormány vármegyére kereszteli a megyéket és főispánná a kormánymegbízottakat, az RTL esti híradójának műsorvezetője már a következőképpen búcsúzott nézőitől és kollégájától, Erős Antóniától:

"Tekintetes asszonnyal mára búcsúzunk innen a székesfővárosból, kisztihand, este Rábai uram várja önöket, a viszontlátásra!"

Ha ön is szeretne felkészülni az új időkre, ajánlom Haszán Zoltán kollégám tesztjét, amelyben játékosan tanulhatja meg, hogyan is lehet megkülönböztetni a kegyelmes, nagyságos, méltóságos, magasságos urakat. Jól fog még az jönni!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.