Marcus princeps: Az pénzrontó áfium ellen való orvosságrul

Lezárt tartalom a Kör tagjainak
június 22., szerda 10:01
28

Öreg Istentől megáldott magyar nép vezérének kezébe, az rettenthetetlen harcos és nemes barát, I. Victorius számára, Marcus üdvözletét és jókívánságit küldi.

Marcus princeps, az nagy históriás 33 esztendős korában az Úr 2022. évében Fotó: Anonymus

Gaz ürdüng csócsálja Mária országának alattvalóit; Urainkat, Nemesinket, megannyi főispánt, jobbágyinkat s a temérdek rabszolgát az pénzrontás gyötrelme kínozza.

Nagy vitéz törp Napkeleten szent háborút hirdetett hitvány zsidaja ellen, bölcs lovagok ezrei segedelmével vette kezdetét a kozákok elleni nagy denazification. Várfalak omoltak, fehérnép jajveszékelt, sikongó gyermekek vérét itták hős honfoglalók, annak rendje s módja szerént.

Ám hamarost Napnyugaton testvérink ki es főzték az „orvosságot” az békeháború ellenében. Csakhogy az álnok, rusnya, pogány, libernyák atyafiak (ha ugyan tudják-é magukról, hogy amazok) kígyóbörböl, egérszörböl, marxismusból s mindenféle rút dögöknek mérgéből kotyvasztottak főzetet, mely lassan hat, de mar, mint a bubópestis – önnön vármegyéink falain bévül!

Lépj be a Körbe, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a körnek? Lépj be!

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt