Majka külön folytatja, mert Curtisnek rendbe kell raknia magát

életmód
2022 július 10., 16:54

Sajnos a pletyka igaz… Szeretlek testvérem!❤️ Amiben akarod, mindenben támogatunk, de sajnos ezerszer megbizonyosodtunk róla, hogy nem tudunk segíteni, ha te nem akarod… Ez nem a mi utunk, egyedül kell végigjárnod. Gyógyulj meg!!! Minden jót kívánunk neked!” - ezzel jelentette be Majka az Instagramon, hogy nem koncertezik tovább Curtisszel.

A homályos utalást nem sokkal később Curtis egyértelműsítette az Instáján, amikor azt írta: „Petivel közös megegyezésre külön folytatjuk a karrierünket! Sok sikert neked. De rendbe rakom magam.”

Nem az az első, hogy szétválnak, 2018 nyarán Majka azt mondta, öt éve arról szólt a kapcsolatuk, hogy próbálta hol szép szóval, hol veszekedéssel, hol pedig már majdnem tettlegességgel, értelmi és érzelmi zsarolással rávenni szerzőtársát, hogy álljon le a kokainnal, de semmi nem használt. „Széki Attilával együtt elértünk a csúcsra , és most el kell engedjem a kezét, mert nem tudom tovább fedezni az életét , ami a drogról és a hazugságokról szól!” Curtis először tagadta, hogy a kokain okozta volna a problémát, fél évvel később ismerte el, hogy függő, majd elvonóra ment. 2019 októberében pedig újra együtt léptek fel.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.